Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Μωρό ρινόκερος που έχασε την μαμά του από λαθροκυνηγούς λατρεύει να κοιμάται με την νέα ανθρωπο-μαμά του

Σε παλιότερο άρθρο είχαμε γράψει για την Moyo αλλά απ’ ότι φαίνεται δεν είναι μόνο οι ελέφαντες τόσο φιλικοί με τους διασώστες τους!

“Πραγματικά, είμαι απλά το μαξιλάρι του” γράφει η Laura Ellison στον λογαριασμό της στο Instagram, καθώς φωτογραφίζεται με ένα ορφανό ρινοκεράκι που ξαπλώνει πάνω της. Ο Kabelo, ο εν λόγο ρινόκερος, διάλεξε την συγκεκριμένη κτηνίατρο για μαμά, αφότου έχασε την πραγματική του. “Είμαι με τον Kabelo από την στιγμή που έφτασε στο ορφανοτροφείο και όπως φαίνεται έχουμε αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση” λέει η Laura και συνεχίζει “αν και ο Kabelo είναι ιδιαίτερα άνετος μαζί μου, δεν ισχύει το ίδιο με τους άλλους ανθρώπους εδώ”.

“Είναι σημαντικό να αντιληφθούμε ότι αν και είναι άγριο ζώο, έχει την μεγάλη ικανότητα να συγχωρεί. Άνθρωποι ήταν που του στέρησαν την μητέρα του αλλά ο τρόπος που με εμπιστεύεται είναι πραγματικά γλυκόπικρος. Οι ρινόκεροι αξίζουν μια ζωή όπου θα μπορούν να ζήσουν με την οικογένειά τους, χωρίς την ανθρώπινη παρέμβαση.”

Θα λέγαμε πως αυτά είναι από τα πιο σοφά λόγια που έχουμε αναπαράγει εδώ στο Wonderful!

Τέλος, ο μικρός ρινόκερος βρίσκεται στο Ορφανοτροφείο Ρινόκερων στην Νότια Αφρική και αν όλα πάνε καλά, σύντομα θα επιστρέψει εκεί που ανήκει!

Περισσότερες πληροφορίες: ΙστοσελίδαInstagram | Facebook
Το είδαμε εδώ

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful