Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Να σας γνωρίσουμε την Stevie, την τυφλή γατούλα

Πρόσφατα φιλοξενήσαμε, εδώ στο Wonderful, ένα άρθρο σχετικά με τον Mumble, το κοτοπουλάκι που γεννήθηκε χωρίς μάτια αλλά δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στο να κάνει πολλούς φίλους και να ζήσει χαρούμενο, για αυτό και θεωρήσαμε απαραίτητο να γράψουμε κάτι αντίστοιχο και για άλλα είδη ζώων οπότε σας παρουσιάζουμε την Stevie, την γατούλα που γεννήθηκε με μάτια αλλά δε βλέπει.

Η Stevie υιοθετήθηκε πριν από 4 χρόνια από ένα τοπικό καταφύγιο της πόλης Cork στην Ιρλανδία και παρά την αναπηρία της είναι μία αληθινή εξερευνητής! Λατρεύει να πηγαίνει για πεζοπορία με τον ιδιοκτήτη της και προτιμάει να ανακαλύπτει μόνη της πράγματα ακολουθώντας απλά τους ήχους του αλλά δεν έχει και πρόβλημα να βρίσκεται με λουράκι δίπλα του. Υπάρχουν βέβαια φορές που η Stevie θα συνεχίσει το ταξίδι της ισορροπώντας πάνω στον ώμο του ιδιοκτήτη της, του Patrick. “Η ζωή έχει αρχίσει να γίνεται ιδιαίτερα απαιτητική, έγινα πρόσφατα πατέρας 2 παιδιών και μαζεύω χρήματα μαζί με την αρραβωνιαστικιά μου για να αγοράσουμε το δικό μας σπίτι αλλά η Stevie παραμένει ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου, όπως ήταν πάντα. Είμαστε αχώριστοι” λέει ο Patrick στο λογαριασμό του στο Instagram.

Επόμενος στόχος του διδύμου είναι να πάνε πεζοπορία στο μεγαλύτερο βουνό της Ιρλανδίας, το Carrauntoohil, με σκοπό να μαζέψουν χρήματα υπέρ αδέσποτων ζώων στη χώρα. Ο Patrick προσθέτει “η Stevie ήταν πάντα για εμένα μια πηγή έμπνευσης και συνεχίζει να είναι λόγω του κουράγιου της, της επιμονής της και της αγάπης της για ζωή”

Περισσότερες πληροφορίες: Instagram | Youtube | Ιστοσελίδα δωρεών

Η Ζωή είναι Ωραία και αυτά είναι τα καθημερινά ζωντανά παραδείγματα οπότε αν σας άρεσε η ιστορία της Stevie, γιατί δε μοιράζεστε το άρθρο με τους φίλους σας; Σίγουρα θα τους αρέσει και αυτούς!

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful