Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Οδοντιατρείο προσλαμβάνει γκόλντεν ριτρίβερ για τους ασθενείς

Ώρα για μεγάλες αλήθειες. Οι οδοντίατροι είναι χαζοί… και… κακοί… και… δε ξέρω τι άλλο. Δεν είναι θέμα φόβου, είναι απλά ότι σε κανέναν δεν αρέσουν, εκτός βέβαια και αν μιλάμε για το παιδικό οδοντιατρείο στο Northbrook του Illinois το οποίο είναι στην πραγματικότητα ιδιαίτερα ευχάριστο να επισκεφθείς!

Το συγκεκριμένο οδοντιατρείο λοιπόν έχει προσλάβει την Jojo, ένα γκόλντεν ριτρίβερ ηλικίας 6 χρόνων, ειδικά εκπαιδευμένο να παρέχει ψυχολογική στήριξη (κοινώς, να παρηγορεί για αυτά που έρχονται) τους πελάτες του γιατρού. “Πολλές φορές οι ασθενείς χρειάζονται κάποιο φάρμακο που θα τους βοηθήσει να χαλαρώσουν” λέει η βοηθός Veronica Renteria. “Όταν όμως έρχεται η Jojo και κάθεται μαζί τους, αισθάνονται αμέσως καλύτερα. Μπορούν να κάτσουν και να την χαιδέψουν, όσο ο γιατρός ασχολείται με τα δόντια τους και αυτή κάνει πραγματικά πολύ καλή δουλειά.”

Επίσης προσθέτει: “Όταν οι πελάτες είναι ιδιαίτερα νευρικοί ή φοβισμένοι [Ε πως να μην είναι;] κουνιούνται πολύ αλλά με την Jojo, τα ραντεβού πηγαίνουν πολύ καλύτερα με αποτέλεσμα να φεύγουν και αυτοί γρηγορότερα. Μη ξεχνάμε ότι και ο γιατρός κάνει την δουλειά του όπως έχει εκπαιδευθεί να την κάνει.”

Άιντε και στα δικά μας!

Περισσότερες πληροφορίες: Ιστοσελίδα | Facebook
Το είδαμε εδώ

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful