Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Παλιές βέσπες μεταμορφώνονται σε μοντέρνες καρέκλες γραφείου

Αν οι βέσπες μπορούν να χαρακτηριστούν ως οι χιπστερ των μηχανών, τότε αυτές οι καρέκλομηχανές είναι σίγουρα οι χίπστερ των καρεκλών γραφείο. Σίγουρα δεν είναι οι καταλληλότερες για να βγείτε βόλτα στο κέντρο αλλά είναι σίγουρα οι ιδανικές για να κάνετε τους συνεργάτες σας στο γραφείο να σκάσουν από τη ζήλεια τους!

Σχεδιάζονται από το studio Bel & Bel που έχει έδρα την Βαρκελώνη. Ιδρυτές και σχεδιαστές της εταιρίας είναι οι Carles και Jesus Bel και όπως φυσικά καταλάβατε, οι καρέκλες (Scooter Chairs όπως τις αποκαλούν οι ίδιοι) φτιάχονται από αυθεντικές βέσπες που “μεγάλωσαν” στο δρόμο. Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι οι καρέκλες είναι απαρχαιωμένες αφού είναι επικαλυμμένες με απομίμηση δέρματος και το ύψος τους αλλάζει με την βοήθεια υδραυλικού εμβόλου. Φυσικά είναι ανακλινόμενες και έχουν μέχρι και λάμπα στην πλάτη (θυμάστε που λέγαμε για χίπστερς;)!

Οι Scooter Chairs είναι διαθέσιμες σε ένα μεγάλο εύρος χρωμάτων αλλά είναι περιορισμένη έκδοση οπότε καλά θα κάνετε να βιαστείτε, αν θέλετε να αποκτήσετε μία. Αν δε τα καταφέρετε βέβαια, μπορείτε να θαυμάσετε από κοντά αυτήν που βρίσκεται στο μουσείο Piaggio στην Ιταλία

Περισσότερες πληροφορίες: Ιστοσελίδα

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful