Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Πανέξυπνο τρόπο σκαρφίστηκε σκυλάκι για να μείνει στο πάρκο περισσότερο

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα σκυλιά μας είναι πανέξυπνα, ειδικά όταν πρόκειται για φαγητό ή παιχνίδι! Το συγκεκριμένο golden retriever όμως φαίνεται να το πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα με τον πανέξυπνο τρόπο που σκέφτηκε για να αποφύγει την επιστροφή στο σπίτι.

“Άνθρωπε, θα προτιμούσα να πεθάνω, παρά να αφήσω αυτόν τον επίγειο παράδεισο!” ή κάτι τέτοιο βάζουμε στοίχημα, εμείς εδώ στο Wonderful, ότι θα έλεγε το παρακάτω golden όταν ο σκυλο-μπαμπάς του, του ξεκαθάρισε πως είναι ώρα να φύγουν.”Λυπάμαι, έχω πεθάνει ή κοιμάμαι. Πάντως, άσε με ήσυχο!” θα επέμενε το αξιαγάπητο σκυλάκι όσο ο ιδιοκτήτης του προσπαθούσε να τον σηκώσει από το πάρκο Piedmont της Ατλάντα αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Αυτό συνεχίστηκε μέχρι που ο σκυλο-μπαμπάς επιστράτευσε τα βαριά όπλα, ένα ξυλάκι. “Το κόλπο με το ξυλάκι είναι αυτό που έκανε το σκύλο να σηκωθεί” γράφει αυτός που κατέγραψε όλο το σκηνικό, στον λογαριασμό του στο YouTube. Εμείς από την πλευρά μας, θέλουμε απλά να πούμε πόσο χαρούμενους μας έκανε η υπομονή που έδειξε αυτός ο άνθρωπος προς τον τετράποδο φίλο του!

Η ζωή είναι ωραία και πράξεις σαν και αυτήν είναι που το αποδεικνύουν! Αν σας άρεσε λοιπόν το άρθρο, γιατί δε το κάνετε ένα share; Σίγουρα θα αρέσει και σε άλλους!

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful