Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Πειρατές τυπογράφοι: Χρησιμοποιώντας τον κόσμο για τα καλύτερα μοτίβα

Αν κοιτάξουμε γύρω μας, η τέχνη και η ομορφιά βρίσκονται παντού. Βέβαια θα πρέπει να σταματήσουμε να κοιτάμε τις οθόνες των smartphone μας οπότε τέλος και τα τερατάκια που ακούν στο όνομα Pokemons αλλά θα αξίζει την θυσία!

Για παράδειγμα αυτοί οι άνθρωποι έκαναν την κίνηση να αφήσουν το κινητό σπίτι και όχι μόνο βλέπουν πλέον την καθημερινή ομορφιά, που συνήθως παραβλέπεται, την κρατάνε κιόλας τυπώνοντάς την πάνω σε μπλούζες και τσάντες. Η ιδέα ξεκίνησε από το Βερολίνο με την ονομασία Raubdruckerin, που σημαίνει πειρατές τυπογράφοι και οι άνθρωποι αυτοί χρησιμοποιούν καλύμματα φρεατίων (μη ξεχνάμε ότι κάποια είναι πραγματικά έργα τέχνης), σχάρες, αεραγωγούς και οτιδήποτε άλλο μπορεί να έχει ένα όμορφο μοτίβο μέσα στο αστικό τοπίο.

Ο τρόπος που δουλεύουν είναι απλός. Βρίσκουν το αντικείμενο το οποίο τους άρεσε, του περνάνε ένα στρώμα μελάνης και αγγίζουν την μπλούζα ή την τσάντα εκεί. Κατόπιν, τα αντικείμενα αυτά πωλούνται στο online κατάστημά τους και από μια μικρή έρευνα που κάναμε, έχουν αρκετά καλή απήχηση στον κόσμο.

Περισσότερες πληροφορίες: Ιστοσελίδα

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful