Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Πως ένας Γάλλος κατέληξε να γίνει εθελοντής σε άσυλο λύκων στη Ρωσσία

Η ιστορία είναι του Matt, ενός Γάλλου από μια μικρή πόλη, ο οποίος λάτρευε να ταξιδέυει. Τα ταξίδια ξεκίνησαν περίπου στην ηλικία των 21 ετών αλλά περίπου στα 25 κατάλαβε ότι ήθελε κάτι διαφορετικό, κάτι που θα τον γέμιζε περισσότερο σε σχέση με το να κοιμάται απλά κάτω από τα αστέρια και σε φθηνά παρακμιακά ξενοδοχεία.

Έτσι αποφάσισε να ψάξει για νέες εμπειρίες και βρήκε αυτό το μέρος στη δυτική Ρωσία που επιτρέπει σε ανθρώπους να γίνουν εθελοντές κοντά σε λύκους. Μετά από ένα μήνα κατάφερε τελικά να πάρει τη βίζα και ξεκίνησε το ταξίδι του από τη Γαλλία με λεωφορείο. Μία εβδομάδα αργότερα μέσω των ΜΜΜ έφτασε στην περιοχή, ένα μικρό χωριό που μόνο τοπικά ταξί πήγαιναν. Το χωριό ήταν σα να είχε βγει από παραμύθι, κλασσικό με το 80% της επιφάνειάς του να καλύπτεται από το δάσος.

Internet, τηλεόραση, σήμα για κινητά τηλέφωνα και άλλα τέτοια είναι πολυτέλειες που φυσικά δεν ήταν διαθέσιμες αλλά βάση των φωτογραφιών που ακολουθούν υπάρχει κάποιος/α που θα δεχόταν να το κάνει; Γιατί δε μας αφήνετε ένα σχόλιο στη σελίδα μας στο Facebook;

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful