Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Πρώτες και τελευταίες φωτογραφίες κατοικιδίων που θα σας κάνουν να αγκαλιάσετε τα δικά σας τώρα

Όποιος είχε ποτέ κατοικίδιο, γνωρίζει πόσο δύσκολος είναι ο αποχωρισμός. Τα κατοικίδια, τουλάχιστον για την δραματική πλειοψηφία των ανθρώπων, δεν είναι παιχνίδια αλλά μέλη της οικογένειας!

Αν και είναι σίγουρα οδυνηρό να λες αντίο, οι ευχάριστες στιγμές που έζησες μαζί τους είναι ικανές να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Ναι, μπορεί το σκυλάκι σας να έχει φάει παπούτσια σας ή η γάτα σας να έκανε εμετούλι στο χαλί του σαλονιού αλλά και πάλι, τα χαμόγελα που έφεραν στο πρόσωπό σας είναι αρκετά για να σας αποζημιώσουν (εκτός βέβαια και αν τα παπούτσια ήταν εκεί για την βραδινή σας έξοδο και τα κατέστρεψε λίγες ώρες πριν βγείτε αλλά ας μην αλλάζουμε θέμα!)

Προς τιμήν λοιπόν όλων των τετράποδων φίλων μας που δεν είναι πλέον μαζί μας, η παρακάτω γλυκόπικρη λίστα έχει πρώτες και τελευταίες φωτογραφίες κατοικιδίων!

Να σας θυμίσουμε όμως και κάπου εδώ ότι στη σελίδα μας στο Facebook ξεκινήσαμε ένα album με τις δικές σας φωτογραφίες. Αν λοιπόν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας φωτογραφίες σας με το/τα κατοικίδια σας (ή και μόνο τα κατοικίδιά σας) δεν έχετε παρά να μας στείλετε ένα μήνυμα!

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful