Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Σκυλάκι έχει για κολλητό μια αλεπουδίτσα

Έχουμε ξαγράψει εδώ στο Wonderful για σχέσεις μεταξύ διαφορετικών ειδών ζώων, αλλά ποτέ για κάτι σαν και αυτό. Σε αυτή την περίπτωση, πρωταγωνιστές είναι ο Moose, ένα Αυστραλιανό ποιμενικό που είχε διασωθεί σε μικρή ηλικία, και η Jupiter το μικρό αλεπουδάκι, που επίσης διασώθηκε από την ίδια οικογένεια.

Οι δυο τους τρώνε, κοιμούνται και παίζουν όλη μέρα μαζί. Η Jupiter συμπεριφέρεται σα μικρό κοριτσάκι όταν είναι με τον Moose και συγκεκριμένα η Jessika, ιδιοκτήτριά τους, λέει “η Jupiter είναι ερωτευμένη με τον Moose και περνάει όλη την μέρα της με το να προσπαθεί να του τραβήξει την προσοχή. Έφερα την μικρούλα όταν ήταν μόλις 5 εβδομάδων και μιας και ο Moose έχει συνηθίσει να μεγαλώνει με όλων των ειδών τα ζώα δίπλα του, δεν υπήρξε πρόβλημα. Αντιθέτως μάλιστα, όταν η μικρή έτρεξε πάνω του κουνώντας την ουρίτσα της και κλαψουρίζοντας, ο Moose την πήρε υπό την προστασία του!”

Η Jessica επίσης λέει ότι ο αλεπούδες κάθονται μόνο σε πράγματα που είναι δικά τους ή που θέλουν να πάρουν αλλά πολύ συχνά θα μπει σε κάποιο δωμάτιο και θα δει τον Moose ξαπλωμένο κάτω με ένα χαρούμενο βλέμμα και την Jupiter να κάθεται από πάνω του χαμογελώντας.

Περισσότερες πληροφορίες: Instagram

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful