Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Σκυλάκι και γατάκι είναι οι καλύτεροι φίλοι μέσα από τα δύσκολα

Τέσσερις και ένα σκυλί μεταφέρθηκαν στο καταφύγιο της DeKalb County όταν ο ιδιοκτήτης τους απεβίωσε. Τα πλάσματα ήταν καλυμμένα σε ψύλλους και γενικά σε κακή κατάσταση.

Κατά την άφιξή τους εκει, οι γάτες μεταφέρθηκαν στον τομέα που κρατούνται οι υπόλοιπες γάτες ενώ το σκυλί, εν ονόματι Flearoy, κρατήθηκε χωριστά σε γραφείο διότι το προσωπικό πίστευε ότι χρειαζόταν περισσότερη φροντίδα. Λίγες μέρες αργότερα, η Brandi Crabtree, υπεύθυνη υιοθεσιών του κέντρου, έβγαλε τον Flearoy για παίξει έξω και όταν πέρασαν από το δωμάτιο με τις γάτες, το σκυλί φάνηκε ιδιαίτερα ενθουσιασμένο. Την τράβηξε προς το δωμάτιο και έτρεξε στο κλουβί που οι τρεις φίλες του (η Brandi, η Kerry και η Tracey) κρατούνταν. Η χαρά που πήρε ήταν πολύ μεγάλη!

Όχι πολύ αργότερα, οι τρεις αυτές γάτες υιοθετήθηκαν ενώ η τέταρτη, η Andie, ήταν ακόμα υπό την επίβλεψη κτηνίατρου. Όταν πλέον έγινε καλύτερα, ένα μέλος του προσωπικού την μετέφερε στο χώρο με τις γάτες και τότε ήταν που η Andie είδα τον Flearoy.

“Και οι δυο τους ενθουσιάστηκαν πολύ και ο Flearoy συγκεκριμένα άρχισε να γλύφει την Andie και να κουνάει την ουρίτσα του τόσο δυνατά” λέει η Karen Hirsch η οποία διαχειρίζεται το κέντρο. “Και η Andie όμως από την πλευρά της ανταπέδωσε και άρχισε να τον γλύφει και να νιαουρίζει”

Το προσωπικό τότε αποφάσισε ότι δεν είχαν το δικαίωμα να τους ξανά χωρίσουν οπότε και άφησαν τη μικρή γάτα να μείνει στο γραφείο με τον σκύλο. “Κουρνιάζουν συνέχεια μαζί. Η Andie λατρεύει να παίζει με τα αφτιά και την ουρά του Flearoy και αυτός την αφήνει. Νιώθει πολύ καλύτερα με αυτήν δίπλα του.” Τα δύο ζωάκια όμως δεν άργησαν να βρουν την παντοτινή τους οικογένεια στο πρόσωπο της Ali Carter που έχει ήδη ένα σκυλί, αλλά δέχθηκε να υιοθετήσει και τα δύο.

“Η καινούργια τους ιδιοκτήτης πιστεύει ότι είναι υπέροχα. Έχουν ήδη προσαρμοστεί στο νέο τους περιβάλλον και της χαρίζουν χαμόγελα συνέχεια.” δηλώνει η Karen

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful