Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Σκυλάκι νοσταλγεί το σπίτι του και διανύει 385 χιλιόμετρα σε 12 μέρες

Ο Alan James, αγρότης από την Αγγλία, έδωσε ένα από τα καλύτερα τσοπανόσκυλά του, τον Pero, σε μια άλλη φάρμα της γραφικής πόλης Cockermouth. Στον Pero όμως δε φαίνεται να άρεσε ιδιαίτερα αυτή η αλλαγή αφού εγκατέλειψε το νέο του σπίτι, μέσα στις πρώτες του μέρες εκεί. 12 μέρες αργότερα, δηλαδή στις 20 Απριλίου, ξανά εμφανιστηκε στο κατώφλι του σπιτιού του, του πραγματικού σπιτιού του, 385 χιλιόμετρα μακρία, στην πόλη  Penrhyncoch της Ουαλίας!

“Έχουμε πολλά σκυλιά και ένας φίλος μου ήξερε έναν αγρότη στο Cockermouth που χρειαζόταν ένα ικανό τσοπανόσκυλο που θα μπορούσε να ακολουθήσει εντολές, έτσι πιστέψαμε ότι ο Pero θα ήταν ιδανικός για να βοηθήσει” είπε η σύζυγος του Alan, η Shan, στην Daily Mail.

“Την προηγούμενη Τετάρτη το απόγευμα, ο σύζυγός μου βγήκε έξω να ελέγξει τα ζώα μας και εκεί στεκόταν ο Pero. Φυσικά και ήταν σοκ τόσο για εμάς, όσο και για το ίδιο το σκυλί που ξετρελάθηκε από την χαρά του όταν είδε τον Alan. Το περίεργο είναι πως όταν γύρισε ούτε πεινασμένος ήταν, ούτε αδύναμος που σημαίνει ότι κάπως κατάφερε να βρει φαγητό μόνος του. Όπως και αν έχει, είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε ξανά μαζί μας στο σπίτι”

Αυτό θα πει πραγματικό μέλος της οικογένειας!

Περισσότερες πληροφορίες: Facebook
Το είδαμε εδώ

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful