Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Σκυλί εγκαταλείφθηκε στο δρόμο, μέσα σε χαρτόκουτο

Ένα αυτοκίνητο ξαφνικά σταμάτησε στη μέση του δρόμου και ο συνοδηγός άφησε στο δρόμο ένα χαρτόκουτο. Μέσα στο κουτί βρισκόταν ένα 4χρονο pitbull που φυσικά δε καταλάβαινε τι συμβαίνει. Το καημένο, μετά βίας μπορούσε να κάνει μερικά βήματα καθότι τραυματισμένο με πληγές και μώλωπες σε όλο του το κορμί, με κάποιες εξ αυτών από άλλα σκυλιά ενώ άλλες από ανθρώπινο χέρι.

Η γυναίκα που είδε το συμβάν στην πολιτεία Rhode Island της Αμερικής, κάλεσε αμέσως την αστυνομία και ο αστυφύλακας James Eastwood κατέφθασε στο σημείο για να μεταφέρει το σκυλί σε ασφαλές σημείο. Κατόπιν επικοινωνίας με το Handsome Dan’s Rescue, δέχθηκαν να το πάρουν εκεί και το ονόμασαν Eastwood λόγω του αστυφύλακα που το έσωσε. Στην σελίδα τους βέβαια στο Facebook τον αποκαλούν Woody επειδή πολύ απλά ακούγεται πολύ καλύτερο!

Λόγω του αβέβαιου παρελθόντος του Woody, χρειάστηκε να περάσει από ψυχολογικό έλεγχο για το κατά πόσο θα μπορούσε να μείνει απευθείας με τους υπόλοιπους “ενοίκους” του καταφυγίου. Ο ιδρυτής Heather Gutshall σε συνεργασία με τον Jacqueline Baffoni, ειδικό σε θέματα συμπεριφοράς, έκριναν ότι αν και ιδιαίτερα φοβικός και ντροπαλός, δεχόταν τόσο τα χάδια, όσο και τις λιχουδιές που του έδιναν κατά την διάρκεια της εξέτασης.

“Ο Eastwood επισκέφθηκε σήμερα τον κτηνίατρο, μάλλον για πρώτη φορά στη ζωή του και περιμένουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων αίματός του για να πάρουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κατάστασή του” είπε ο Jacqueline. Το καταφύγιο του Handsome Dan, σε συνεργασία με το RISPCA θα οργανώσουν σχέδιο ώστε να βοηθήσουν τον Woody τόσο ψυχικά όσο και σωματικά, αφού όπως ήταν αναμενόμενο έχει και πολλά σωματικά προβλήματα.

Τέλος, υπάρχει ανταμοιβή 1000 δολλαρίων για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη του πρώην ιδιοκτήτη του Woody που τον έφερε σε αυτή την κατάσταση και τελικά τον παράτηση!

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful