Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Σκυλί που έχασε την όρασή του σε τροχαίο δίνει λόγο για ζωή στη διασώστριά του

Γνωρίστε τον Bear, ένα ενός έτους pitbull που έχασε την όρασή του όταν χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και ο ασυνείδητος οδηγός απλά το άφησε εκεί. Ο Bear, χτυπημένος και εγκαταλελειμμένος, σίγουρα δε θα τα κατάφερνε υπό άλλες συνθήκες αλλά ένας περαστικός που είδε το συμβάν αποφάσισε να καλέσει το τοπικό νοσοκομείο κατοικιδίων.

Το κουτάβι ήταν σε πραγματικά πολύ άσχημη κατάσταση, έχοντας χάσει πλήρως το ένα του μάτι ενώ το άλλο ήταν καλυμμένος με το αίμα του. Οι ιδιοκτήτες του σκυλιού δε μπορούσαν να πληρώσουν την εγχείρηση με αποτέλεσμα να τον εγκαταλείψουν και αυτοί όταν τους είχε περισσότερο ανάγκη. 3 μέρες έμεινε σε κλουβί μέχρι που η μητέρα της Katie Frame, η οποία δούλευε στο νοσοκομείο, αποφάσισε να δώσει μια ευκαιρία στον Bear παίρνοντάς τον σπίτι της.

Πλέον ο Bear κάνει τη ζωή όλωΝ καλύτερη και ειδικά της Kate. Της δίνει κίνητρο να σηκωθεί το πρωί, την κάνει να χαμογελάει και γενικά της δίνει ένα λόγο να χαρεί τη ζωή, αφού η ίδια πάσχει από κατάθλιψη. “Είναι το πιο γλυκό, χαρούμενο κουτάβι που είχα την ευκαιρία να κάνω φίλο” λέει η Frame. “Η υπογραφή της υιοθεσίας του σήμαινε την υπογραφή της καλύτερης φιλίας που θα μπορούσα να έχω ποτέ!”

Περισσότερες πληροφορίες: Instagram

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful