Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Σκυλί που φοβόταν τους ανθρώπους, πλέον απαιτεί χάδια στην κοιλίτσα

Τον Απρίλιο του 2015 μια γυναίκα από την Αθήνα, έβγαλε φωτογραφία ένα σκυλί που το πρόσωπο του έχει σκληρύνει τελείως. Η φωτογραφία ανέβηκε στο Facebook με την ελπίδα ότι οι σωστοί άνθρωποι θα την έβλεπαν και θα το βοηθούσαν, όπως και ευτυχώς έγινε!

Όταν ο οργανισμός διάσωσης έφτασε στο σημείο, η 5-χρονη Πέτρα (όπως ονομάστηκε αργότερα) το έκανε ιδιαίτερα δύσκολο λόγω του φόβου που είχε για τους ανθρώπους αλλά οι διασώστες της δε το έβαλαν κάτω και τελικά κατάφεραν να την πιάσουν. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, το άτυχο ζώο είχε ένα μεγάλο έυρος ασθενειών τα οποία ο σύλλογος άρχισε να θεραπεύει άμεσα.

Η Βάλια Ορφανίδου, από το καταφύγιο Save a Greek Stray λέει  “το σκυλί δεν το είχαν αγγίξει ποτέ άνθρωποι στο παρελθόν ή μάλλον δε το είχαν πλησιάσει καν. Αρχικά, μπορούσα να την χαιδέψω αλλά δε το απολάμβανε, αφού δεν καταλάβαινε την ιδέα του χαδιού. Μέσα σε μόλις μερικούς μήνες όμως, άρχισε να ζητάει μόνη της χάδια και πλέον λατρέυει να της χαιδεύεις την κοιλιά. Για να είμαι πιο ακριβής, το απαιτεί!”

Περισσότερες πληροφορίες: saveagreekstray.com | Facebook

Το Save a Greek Stray είναι μία ιδιωτική πρωτοβουλία που κάνει πραγματικά μεγάλο έργο οπότε αν βρίσκεστε σε θέση να βοηθήσετε κάποιο αδέσποτο, σας τον προτείνουμε ανεπιφύλακτα!

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful