Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Supermarket στην Ιταλία έχει ειδικά καροτσάκια για σκυλιά

Θυμάστε εκείνο το άρθρο στο οποίο είχαμε μιλήσει για το νόμο περί κλειδωμένων κατοικιδίων σε αυτοκίνητα; Τι όχι; Τέλος πάντων, σε αυτό αναφέρομαι. Ένα supermarket στην Ιταλία, το Unes φαίνεται να κατάλαβε πως ο κύριος λόγος που κατοικίδια αφήνονονται στο αυτοκίνητο είναι διότι οι ιδιοκτήτες τους πετάγονται για μια στιγμή να ψωνίσουν ενώ τα ίδια δεν επιτρέπεται να εισέλθουν στο κατάστημα!

Για να καταπολεμήσει λοιπόν αυτό το πρόβλημα, αποφάσισε να παρουσιάσει καροτσάκια κατάλληλα τόσο για τα ψώνια σας, όσο και για τον τετράποδο φίλο σας. Το σχέδιο των καροτσιών μοιάζει με το τυπικό, που έχει ειδική θέση για μωρά αλλά αρκετά διαφοροποιημένη ώστε να είναι ιδανική για κατοικίδιο. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Gianfranco Galantini είπε στην εφημερίδα La Repubblica: “Οι ιδιοκτήτες μικρών σκυλιών μπορούν πλέον να αποφύγουν να τα αφήσουν έξω, ώστε να κάνουν τα ψώνια τους με ηρεμία και χωρίς να βιάζονται.” Ο χώρος στο καροτσάκι τους επιτρέπει είτε να σταθούν, είτε και να ξαπλώσουν καθώς βοηθάν τους ιδιοκτήτες τους να διαλέξουν την καλύτερη σκυλοτροφή.

Τέλος, τα καροτσάκια φαίνεται πως πλένονται μετά από κάθε τετράποδο επισκέπτη με αποτέλεσμα να μην έχει υπάρξει ούτε ένα παράπονο μέχρι στιγμής! Άϊντε και στα δικά μας(;)

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful