Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Τυφλή αγελάδα βασίζεται σε γουρούνι τα τελευταία 8 χρόνια

Πριν από λίγες μέρες γράψαμε για την τυφλή ελέφαντα Jokia η οποία βασιζόταν στη φίλη της για να δει αλλά απ’ ότι φαίνεται το ζωικό βασίλειο δε κάνει διακρίσεις μεταξύ ειδών όταν πρόκειται περί βοήθειας. Η τυφλή αγελάδα εν ονόματι Baby βασιζεται στη φίλη της την Lulu τα τελευταία 8 χρόνια και είναι πραγματικά αχώριστες!

“Η Baby πάντα ήξερε που είναι το οτιδήποτε εξαιτίας της [Lulu]” λέει ο Deb Devlin από το καταφύγιο Don’t Forget Us Pet Us, στην ιστοσελίδα The Dodo. Δυστυχώς, η Lulu πρόσφατα άφησε την τελευταία της πνοή και η Baby είναι συντετριμμένη. “Αν δεν έτρωγε θα κλαψούριζε για την απώλεια της φίλης της και θα έκανε κύκλους, αφού δε μπορεί να διανύσει μεγάλες αποστάσεις επειδή θα χτυπήσει κάπου” προσθέτει ο Deb.

Ευτυχώς, ένα μοσχαράκι που πήγε πρόσφατα στο καταφύγιο, δίνει την ευκαιρία στην Baby να γίνει η μάνα που δεν έγινε ποτέ. “Αν και η Baby δε βλέπει, αν αρχίσεις να περπατάς, ξέρει ότι περπατάς και έτσι πηγαίνει πάντα μπροστά από το μοσχαράκι. Πιστεύω ότι η Lulu ήταν η προστάτης της Baby αλλά με το μοσχαράκι οι ρόλοι έχουν αλλάξει. Είναι πανέμορφο για εμένα να βλέπω αυτή την πλευρά της Baby, να γίνεται προστάτης και όλα αυτά που ήταν η Lulu για την ίδια.”

Περισσότερες πληροφορίες: Facebook
Το είδαμε εδώ

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful