Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Βάζοντας στη σειρά στρώματα ξύλου για τα πιο περίπλοκα μάνταλα

Το παρακάτω ζευγάρι φαίνεται πως έχει μεγάλη ιστορία στα κεραμικά, κοσμήματα και γενικά στο σχέδιο. Το 2014 είχαν την πρώτη τους επίσημη συνεργασία με το εγχείρημα 30 Κύκλοι. Αυτό που ξεκίνησε σα κοπτική κοσμημάτων με λέιζερ μεγάλωσε σε κάτι αρκετά διαφορετικό αφού πλέον δημιουργούν τέχνη στο εγχείρημα Εσωτερικός Χώρος.

Ο Εσωτερικός Χώρος αντικατοπτρίζει την ομορφιά της περιπλοκότητας της γεωμετρία στη φύση. Ξεκίνησε με μια βαθιά αγάπη προς μοτίβα και μορφές που βρίσκονται στις πιο μικροσκοπικές γωνιές της γης. Κάθε κομμάτι ξεκινάει σαν ένα απλό σχέδιο, που το βρίσκει ο καθένας στη φύση γύρω του και μεγαλώνει βήμα-βήμα σε κάτι περίπλοκο. Οι δυο τους ξοδεύουν πολλές ώρες υπολογίζοντας πως τα διαφορετικά σχέδια θα αλληλεπιδράσουν όταν μπουν στη σειρά. Αφού γίνουν όλα τα σχέδια και οι υπολογισμοί, στέλνουν το αποτέλεσμα στο εργαστήριο ώστε να κοπούν τα κομμάτια, με τη βοήθεια του λέιζερ και βλέπουμε τα αποτελέσματα.

Το ζευγάρι δηλώνει: “Και οι δυο μας πιστεύουμε ότι η τέχνη και το σχέδιο έχουν την δυνατότητα να κάνουν τον κόσμο μας πιο όμορφο και συνεκτικό. Αυτό ακριβώς αντιπροσωπεύει ο Εσωτερικός Χώρος, να βρεις την ηρεμία πέρα από το χάος που είναι γύρω μας.”

Περισσότερες πληροφορίες: Ιστοσελίδα

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful