Ψιτ… Φιλαράκι…

σου αρέσουν αυτά που βλέπεις;

Ξεκαρδιστικές φωτογραφίες σκυλιών που τρώνε φυστικοβούτυρο

Δε θα λέγαμε ότι τα σκυλιά είναι λαίμαργα, θα λέγαμε ότι εκτιμάνε το φαγητό σε πολύ μεγάλο βαθμό με αποτέλεσμα να γίνονται φανταστικό θέμα επίδοξων και επαγγελματιών φωτογράφων. Μόλις πριν λίγες μέρες είχαμε δει τη δουλειά του Γερμανού Christian Vieler εδώ και φαίνεται πως έχουμε κάτι παρόμοιο αλλά αυτή τη φορά με το αγαπημένο τρόφιμο των Αμερικάνων και όχι μόνο, το φυστικοβούτυρο.

Ο φωτογράφος από το Cleveland, Greg Murray, συγκέντρωσε 100 σκυλιά (75% εξ αυτών υιοθετημένα) για να δοκιμάσουν φυστικοβούτυρο. Τα αποτελέσματα ήταν ξεκαρδιστικά καθώς άλλα το λάτρεψαν και άλλα δεν ήταν σίγουρα! “Γελάμε συνεχώς κατά την διάρκεια της φωτογράφησης” λέει ο Greg. Όταν ρωτήθηκε η άποψή του για το κατά πόσο τα ίδια τα σκυλιά το ευχαριστήθηκαν είπε: “Καταρχάς να τονίσω ότι τους δίνουμε ελάχιστο. Όπως και με τον άνθρωπο, οτιδήποτε σε μεγάλες δόσεις δεν είναι καλό. Για αυτά είναι μια λιχουδιά που τους δίνουμε μόνο μερικές κουταλιές κάθε φορά. Επίσης τους δίνουμε φυστικοβούτυρο που δεν περιέχει τo τεχνητό γλυκαντικό Xylitol, το οποίο κάνει κακό στα σκυλιά.”

Συνεπώς, θα σας προτείναμε να μη το δοκιμάσετε οι ίδιοι στο σπίτι σας και να αρκεστείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν!

Περισσότερες πληροφορίες: Ιστοσελίδα | Facebook | Instagram

Ανερχόμενα σήμερα στο Wonderful